Reizen

Reizen

Het is moeilijk uit te leggen wat reizen voor ons betekent. Of het nu dichtbij huis in Nederland of ver weg is. Reizen is voor ons Avontuur, Beleven en Genieten.

Reizen is voor ons alles los laten en je laten meevoeren in het ritme van het land waar je bent. De enorme drang die wij hebben om nieuwe landen, mensen en culturen te ontdekken is altijd aanwezig. Het voordeel is dat reizen meestal samen gaat met vrij zijn. Vrijheid, niet werken, geen afspraken plannen en doen waar je zin in hebt. Dat is ook de reden dat wij reizen zonder vooraf van alles te plannen en reserveren.

Wat is reizen

Een reis is een vrijwillige verplaatsing van een of meer personen van een bepaalde locatie naar een andere locatie. Een persoon die op reis is, is een reiziger. Een reis kan worden gemaakt vanuit verschillende motieven. Bron: Wikipedia

Als je het heel strikt bekijkt ben je dus ook op reis als je onderweg bent van je huis naar de supermarkt. Reizen is verplaatsen.

Omdat wij beiden een goede baan hebben en ook echt hard werken, kunnen we verschillende keren per jaar reizen. Soms een kleine reis niet zover van huis en af en toe een verre reis. En daar genieten wij enorm van.

Doordat wij Wandelfreaks maken hebben we telkens een reden om nieuwe avonturen aan te gaan, zodat jullie mee kunnen genieten met ons.

Onze reizen

Tot nu toe zijn we vooral in Europa en het Caribisch gebied geweest en verschillende keren in Afrika en Noord-Amerika.

In Azië zijn we nog niet geweest, maar dat gaat zeker nog gebeuren.

Het Caribisch gebied is voor ons favoriet. Vooral omdat het altijd mooi weer is en de prachtige vogels die je er ziet. Maar ook voor de prettige en relaxte sfeer, want dat zit wel goed in de Caribbean.

Tegelijkertijd vinden wij Europa ook heel erg mooi om door te reizen. Er is nog zoveel te ontdekken in dit gevarieerde continent.