Workshops in Zeeland

Heb jij zin om iets nieuws te leren of gewoon lekker creatief bezig te zijn? Dan zit je hier goed!
Ontdek je talent bij Atelier Dynja. Lees hier de meest gestelde vragen!

Creatieve Workshops in Zeeland

Alle materialen zijn aanwezig en je gaat altijd naar huis met iets dat je zelf gemaakt hebt. Da’s is toch uniek! Ben je niet zo handig? Geen probleem. Wij helpen je.

Atelier Dynja vind je in de voormalige school aan de I.M. van der Bijlstraat 15 in Zonnemaire. Parkeren is gratis.

Ik deed samen met een vriendin de workshop “oesterschelpen decoreren”. Een aanrader! We werden hartelijk ontvangen en er was meteen een ontspannen sfeer.
Marianne Bruijstens

Groepsworkshops

Reserveren is simpel.
1. Kies jouw favoriete creatieve workshop, datum en tijdstip.
2. Reserveer direct via het systeem of Stuur een mailtje.
3. Samen maken we afspraken.

Atelier Dynja

Atelier Dynja is eigendom van Digna, bekend van dit reisblog en de strandexcursies. In mijn atelier biedt ik verschillende creatieve workshops aan voor kleine groepen van 2 tot 8 personen. Grotere groepen kan in overleg.

De creatieve workshops zijn onder andere Eco printen, Botanisch printen op de gelplaat, Acryl gieten, Papier marmeren (Ebru), Stippen (Dotting), Vriendschapsarmandjes maken, Dromenvangers maken en nog veel meer.

Ik maak graag gebruik van natuurlijke materialen zoals bloemen, bladeren, veren, schelpen, drijfhout en andere strandvondsten. Ook gebruik ik afval en recyclebare materialen.

Kennis en ervaring

Ik heb verschillende cursussen gevolgd en ben gecertificeerd Ebru kunstenaar. Tijdens onze reizen heb ik workshops gevolgd en inspiratie op gedaan. Daardoor kan ik al deze verschillende creatieve workshops aanbieden en alle technieken aan jou leren.

Waar sta ik voor

Gezelligheid is troef in Atelier Dynja. Ik wil graag dat iedereen het naar de zin heeft en altijd met mooie handgemaakte items naar huis gaat. Of dit nu een mooi gestipte schelp is of een serie prachtige Eco prints, ik zorg ervoor dat je enthousiast en tevreden naar huis gaat.

De kleine lettertjes

Annuleren
Annuleren is voor niemand leuk. Voor jou niet omdat je een hele gezellige dag mist vanwege een vervelende reden. Voor mij is het ook niet leuk, want ik heb mijn tijd vrij gehouden voor jou en gezorgd dat alles klaar staat
. Annuleren zonder geldige reden vind ik niet leuk.

Aansprakelijkheid
Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, letsel of verlies tijdens een van de door ons georganiseerde activiteiten.

Betaalverzoeken
Wij sturen nooit zonder overleg een betaalverzoek. U betaald contant ter plekke of via een QR code. Ga niet in op een betaalverzoek dat u zogenaamd van ons ontvangt, tenzij wij ter plekke met u hebben afgesproken dat we een betaalverzoek sturen.

Lees ook
Leuke Workshops met vriendinnen
Workshop Talking Stick maken

10 reacties

 1. Mijn mama en ik hebben een zeer leuke tijd gehad bij Digna… het printen was heel leuk… we hebben er zeker van genoten… leuk om samen te doen met je familie en/of vrienden…

  1. Hoi Hanne, het was een hele gezellige dag met jullie. Ik hoop dat je er veel van hebt geleerd en nu zelf verder kan met Eco Printen.
   Groetjes, Digna

 2. Onlangs hebben we met z’n drieën op een zaterdagmiddag de workshop “Ecoprinten” gevolgd bij Digna, dat was ontzettend leuk. Je leert snel hoe het werkt en eigenlijk kan iedereen het (je hoeft geen speciaal talent te hebben voor een mooi resultaat), want het eindresultaat is sowieso altijd een verrassing. Erg leuk om te doen, heel gezellig en wat een fijne werkruimte heeft Digna in het schooltje. We hebben meerdere prints gemaakt en voor de verfbaden hadden we de kleuren thee en blauw gekozen, heel gaaf. Wij vonden de prints op stof het mooiste resultaat hebben, al zijn de prints op papier ook mooi geworden, iets subtieler qua kleuren. We hopen op een vervolgworkshop en zijn dan graag weer van de partij. Bedankt Digna, ook voor de gastvrijheid! 🙂

 3. Ik deed samen met een vriendin de workshop “oesterschelpen decoupage”. Een aanrader! We werden hartelijk ontvangen en er was meteen een ontspannen sfeer. Digna legt heel duidelijk uit en je mag naar hartelust grasduinen en uitzoeken in alle materialen voor deze workshop. Digna geeft nog meer workshops, aan huis en ook aan zee … ik ga zeker ’n keer mee strandjutten! Dankjewel Digna voor een fijne workshop!

 4. Een vriendin en ik hebben de workshop: oesterschelpen decoreren, decoupage gedaan. Het was heel leerzaam en als ik spreek voor mezelf, het was geweldig, ik was helemaal Zen en Digna heeft alles goed uitgelegd. Als vrouw heel gastvrij en gezellig.
  Ik zou zo weer een workshop bij haar doen.
  Hedwig uit Maastricht.

 5. Een paar maanden geleden samen met mijn buurvrouw een workshop mantelschelp stippen gedaan.
  Het was heel leerzaam en leuk om te doen. En het resultaat was prachtig!
  Bovendien was het erg gezellig en de workshop van 4 uur lang, vloog voorbij.
  Thuis ben ik nu volop bezig met stippen, op schelpen maar ook op een bloempot.
  Workshop is echt een aanrader, het is zoo leuk om te doen!
  En Digna is een gezellige gastvrouw wat het alleen maar leuker maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *