Wandelen in Zeeland

Wandeltips Zeeland

Waarom is wandelen in Zeeland zo leuk? Omdat het veelzijdig is. Er is zoveel meer dan alleen maar een (lange) strandwandeling maken. We hebben in Zeeland bossen, polders, historische steden en mooie dorpen. Precies dat is waarom wandelen in Zeeland zo leuk en afwisselend is.

Wij van Wandelfreaks wonen in Zeeland. Het is dus niet zo raar dat we al veel wandelroutes in Zeeland in beeld hebben gebracht. Wil je persoonlijke begeleiding? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie.

Om het wat makkelijker te maken hebben we alle wandelingen in Zeeland ingedeeld in verschillende categorieën. Kom je er niet uit? Stuur ons dan gerust een mailtje voor tips en advies.

Overnachten in Zeeland? Er zijn veel mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een hotel, bed & breakfast of vakantiepark in Zeeland

De populairste wandelroutes van Wandelfreaks in Zeeland

Op onze website zijn een paar wandelroutes in Zeeland die erg populair zijn. De wandelroute op de Kabbelaarsbank staat al jaren op nummer 1 van meest gelezen blogs. Dat is ook niet zo gek, want de Kabbelaarsbank is een onbekend, maar heel afwisselend en prachtig gebied. Lees de blog over de Kabbelaarsbank hier.

Wandelen op de Neeltje Jans is nog zo’n populaire wandelroute. Afwisselend door het bos en over het strand kun je genieten van heel veel vogels, maar ook gegarandeerd zeehonden bekijken.

Blogs over Wandelen in Zeeland per eiland:

Schouwen Duiveland

Walcheren

Noord Beveland

Stadswandelingen in Zeeland

Alle wandelingen in Zeeland