Workshop Ebru Papier Marmeren

Welkom bij onze boeiende workshop Ebru Papier Marmeren! Ontdek de magie van deze eeuwenoude kunstvorm en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je meegenomen wordt in de kleurrijke wereld van Ebru.

Workshop Ebru papier marmeren

Wat is Ebru Papier Marmeren?

Ebru, letterlijk papier marmeren, is een traditionele Turkse kunstvorm waarbij verf drijvend op water wordt aangebracht en vervolgens gevangen op papier. Het resultaat? Levendige en unieke patronen en vormen zoals bloemen die een visueel feest vormen. Tijdens onze workshop leer je de geheimen achter deze fascinerende techniek en ontdek je hoe je prachtige marmerachtige effecten kunt creëren.

Workshop Ebru Papier Marmeren

Wat kun je verwachten?

Onze gecertificeerde instructeur neemt je stap voor stap mee door het proces, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Ontdek de betoverende combinatie van kleuren, vormen en bewegingen terwijl je jouw eigen meesterwerk tot leven brengt. De workshop biedt een ontspannen en inspirerende sfeer, ideaal om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Voor wie is de workshop?

De workshop Ebru Papier Marmeren is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, creativiteit en een unieke hands-on ervaring. Of je nu alleen komt, met vrienden, collega’s of familie, het is een geweldige activiteit om samen van te genieten.

Workshop Ebru papier marmeren

Wat is inbegrepen?

  • Alle benodigde materialen
  • Deskundige begeleiding
  • Koffie, thee, Ice Tea, Water en natuurlijk iets te snoepen
  • Een uniek kunstwerk om mee naar huis te nemen

Praktische informatie

De locatie
Atelier Dynja bevind zicht in de voormalige school in Zonnemaire, Zeeland.

Wat trek je aan
We gaan ontzettend spetteren met verf. Trek dus vooral niet je nieuwste kleding aan en ook geen lichte kleding. Wij zorgen voor een schort en schoenbeschermers. Verder instructies ontvang je na reservering.

Workshop Ebru Papier Marmeren

Hoe meld je je aan?

Reserveer voor jouw groepje van 2 tot 8 personen op een door jouw gewenste dag en tijd:

Workshop Ebru Papier Marmeren
Meer Workshops
Eco printen
Stippen
Dromenvanger
Talking Sticks