Schelpen

Schelpen met de hand beschilderd

Painted scallop shellsPainted scallop shells

Grote decoratie schelpen

Zoeken naar allerlei materialen op het strand is leuk. Decoreren en beschilderen is ook leuk. Bijvoorbeeld als het slecht weer is. Je kunt bij mij een workshop Sint-Jacobsschelp decoreren volgen of een mooie door mij geschilderde schelp kopen. Geef een mooie herinnering aan Zeeland cadeau of neem een cadeau mee voor in je eigen interieur.

Bestel nu of kom langs. De koffie (of thee) staat klaar!

Prijzen
€ 35,- p.st.
Outlet (O) € 15,- p.st.
Exclusief verzendkosten á € 7,50 NL en € 9,50 BE. Ophalen is mogelijk op afspraak.
Neem contact op voor bestellen, afhalen of meer informatie.
Dit is slechts een kleine collectie van de schelpen die ik heb gedecoreerd. Ik werk ook in opdracht.

Alle begin is moeilijk, ook voor mij. Maar al doende leert men en inmiddels heb ik zoveel schelpen gemaakt, dat ik mezelf kunstenaar mag noemen. De outlet serie zijn schelpen die ik in de eerste jaren heb gemaakt en die wel mooi zijn, maar niet zo perfect als de nieuwste schelpen. De outletserie mag daarom goedkoper weg.

Wij zoeken alle materialen zelf in de natuur. Strandjutten heet dat. We verzamelen niet alleen deze Sint-Jacobsschelpen, maar ook fossielen zoals haaientanden en stukjes bot, drijfhout en zee-glas.
Niets is ingekocht, behalve de verf. Alles is met de hand beschilderd met acrylverf en afgewerkt met 2 lagen vernis. De decoraties kunnen ook buiten gebruikt worden.

 

Kijk ook op mijn pagina Kunst voor meer kunstwerken.
Meer informatie vind je op Atelier Dynja.

In onze filmpjes zie je hoe wij schelpen zoeken.

Werk in opdracht