LM SeA

Wie zijn de mensen achter LM SeA VOF

LM SeA VOF is een samenwerking tussen Hester en Digna. Samen organiseren wij strandexcursies en activiteiten.

Hester is amateur onderzoeker, conservator bij de KZGW en fanatiek fossielen verzamelaar.

Digna is voormalig boswachter, reisjournalist, eigenaar van wandelenenreizen.nl en natuurliefhebber.

Beiden zijn we enthousiaste strandjutters, altijd op zoek naar fossielen en bijzondere strandvondsten.

Strandexcursie haaientanden

Verwonderen en Leren

Op het strand is zoveel moois te vinden. Soms heel oud, soms heel bijzonder en vaak gewoon mooi. Altijd is er weer de verwondering over hoe het mogelijk is dat je zulke mooie en oude dingen op het strand vind. Elke dag kun je leren van wat je op het strand vind.

Welke dieren hebben er heel lang geleden geleefd? Hoe en waar leefden mensen? Wat doet het klimaat met de zee en de dieren die er leven? Er is heel veel terug te halen uit wat je vind op het strand.

Haaientanden zoeken

Strandjutten op zoek naar fossielen en schelpen

Wij organiseren strandexcursies en activiteiten in Zeeland en Zuid-Holland. Samen gaan we op zoek naar fossielen, schelpen, haaientanden en andere strandvondsten.

In samenwerking met ARK Rewilding Nederland organiseren we gratis zeelessen voor groep 6-7-8 van de basisscholen in Zeeland.

LM SeA VOF
KvK 89459474
Het correspondentieadres ontvangt u direct na het reserveren en betalen van een excursie.

Algemene Voorwaarden

Annuleren
Annuleren van een strand excursie of activiteit kan tot 24 uur voor aanvang van de excursie of activiteit. Je ontvangt dan je geld terug minus bankkosten € 0,75.
Bij annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de excursie of activiteit ontvang je het geld terug minus € 7,50 administratiekosten.
Bij afwezigheid zonder melding wordt geen restitutie verleent, tenzij er een ernstige situatie voordoet en dit aangetoond wordt.

LM SeA behoudt zich het recht voor om de excursie of activiteit te annuleren vanwege gevaarlijke weersomstandigheden of verhindering door een calamiteit. In dat geval ontvangen alle deelnemers die de betaling vooraf voldaan hebben het bedrag volledig terug zonder aftrek van bankkosten.
LM SeA bepaald of en wanneer de weersomstandigheden te gevaarlijk zijn om de excursie of activiteit door te laten gaan. Wanneer een deelnemer zelf bepaald niet mee te gaan in verband met weersomstandigheden of weersverwachtingen gelden de hierboven genoemde annuleringsvoorwaarden.

Aansprakelijkheid
Deelname aan deze excursie geschiedt op eigen risico. LM SeA alsmede de eigenaar van deze website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, verlies of letsel ontstaan tijdens een excursie of activiteit.

Garantie
Wij geven geen garantie voor vondsten. De zee en het strand zijn elke dag anders en de zee geeft wat ze geeft.

Betaalverzoeken
Wij sturen nooit zonder overleg een betaalverzoek. De zeelessen zijn gratis voor basisscholen. Ga niet in op een betaalverzoek dat u zogenaamd van ons ontvangt.