Leuke activiteiten met kinderen

Leuke activiteiten met kinderen draaien vaak uit op een lawaaierige (indoor) speeltuin of een zwembad. Maar het kan zoveel goedkoper en nog leuker ook.

In Zeeland kun je voor een prikkie de natuur in met gids Digna op zoek naar schelpen, haaientanden of dieren. Spannend. Wat ga jij vinden? Wat je vind mag je meenemen. En ouders let op: het is nog leerzaam ook.

Leuke activiteiten met kinderen

Leuke activiteiten met kinderen in Zeeland

In Zeeland kun je meedoen met verschillende leuke activiteiten met kinderen. Je gaat met onze gidsen op pad en leert alles wat je moet weten en mag je alle schatten uit de zee mee naar huis nemen. Of ga je liever op zoek naar dieren in de natuur aan de hand van een app? Dat kan. Wij gebruiken een gratis app die je daarna overal in Nederland kunt gebruiken. Dieren zoeken maar!

Het is verslavend, dus wees gewaarschuwd. Eenmaal een haaientand of fossiele schelp gevonden wil je meer. En dat kan. Digna verteld je alle geheimen zodat je voortaan overal zelf op zoek kunt gaan. Je loopt nooit meer normaal over een strand. Het is spannend en het is leuk.

Strandjutten met kinderen

De spanningsboog van kinderen tot 12 jaar is niet zo groot. Concentratie langer dan 20 minuten kun je vergeten. Behalve als ze op zoek zijn naar spannende dingen zoals fossielen, schelpen of zelfs haaientanden. De beste leeftijd voor onze strandexcursies is vanaf 6 jaar.
De excursie Dieren zoeken in de natuur is geschikt voor de leeftijd van 4-12 jaar met ouders/begeleiders.

Onze excursies zijn er voor iedereen. Kinderen kunnen uitsluitend mee onder begeleiding van ouders/verzorgers. Alle deelnemers zijn betalende deelnemers.
Voor families en groepen zijn er Besloten Groepsexursies op aanvraag mogelijk.

Leuke activiteiten met kinderen

Dieren zoeken op het strand of in de natuur

Voor de jongsten hebben we de excursie Dieren zoeken in de natuur (4-12 jaar) ontwikkeld. Tijdens deze excursie gebruiken we een gratis app. Natuurlijk zoeken we ook naar echte dieren. De app is beveiligd zodat de kinderen niet de hele tijd op hun telefoon kijken, maar de app zorgt wel voor extra impuls.

De app is na afloop door heel Nederland te gebruiken in alle natuurgebieden.

Leuke activiteiten met kinderen

Meer informatie over de mogelijkheden

Alle informatie vind je op onze pagina Excursies.

Meer lezen?
Speeltuin aan zee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *