Reisverhaal schrijven

Een reisverhaal schrijven, dat kan jij ook

Er zijn verschillende redenen om een reisverhaal te schrijven. Vind jij het gewoon leuk om verhalen te schrijven? Of wil je jouw avonturen delen met anderen? Of misschien wil je zelfs professioneel gaan schrijven en geld verdienen met je reisverhalen?

Als je weet waar je op moet letten, wanneer je begint met schrijven en hoe een goed reisverhaal in elkaar steekt, dan kan jij het ook.

Online cursus Hoe schrijf ik een reisverhaal

Met de online cursus van WandelenenReizen leer je in duidelijke stappen hoe je een reisverhaal maakt. Aan de hand van video’s en tekst leer je eenvoudig wanneer je begint met je reisverhaal, hoe je verschillende standpunten kunt uitwerken en wat de ingrediënten van een reisverhaal zijn.

Wist je dat je al begint met je reisverhaal zodra je start met je reis?

Zodra je op weg gaat begint jouw reisverhaal. En dus ook je impressies. Impressies zijn belangrijk voor een goed reisverhaal. Naast feiten is het goed om jouw impressies te omschrijven. Hierbij kun je gebruik maken van je zintuigen (ken jij ze allemaal?), de dimensies en de wetenschappelijke filosofische belevingen. Ingewikkeld? Nee hoor, jij kunt dat allemaal leren met de online training van WandelenenReizen.

Ook van een vakantie kun je een reisverhaal maken

‘Maar ik ga gewoon op vakantie. Kan ik dan ook een reisverhaal schrijven?’ Geen probleem. In feite kun je overal een reisverhaal over schrijven. Zelfs als je een weekendje weg gaat is er genoeg te beleven om een goed reisverhaal over te schrijven. Als je maar weet waar je op moet letten.

Wat is het verschil tussen reizen en op vakantie gaan?

Er is zeker verschil tussen reizen en op vakantie gaan. Maar wat is eigenlijk reizen? En wat is het verschil tussen reizen en op vakantie gaan? Ook dat leer je in de online training van WandelenenReizen.

Niet alleen kijken, maar ook zien

Weet jij altijd nog precies wat je hebt gezien? En zie je daadwerkelijk wel alles? Ik wed van niet. In deze online training leer je niet alleen kijken, maar ook zien. Dat is niet alleen leuk en verrijkend, maar ook essentieel voor een goed reisverhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *