over

Wat is Wandelfreaks
Wat is Wandelfreaks niet
Wie is Wandelfreaks
Reizen op de bonnefooi
Strandjutten

Wat is Wandelfreaks

Wandelfreaks is een informatie- en inspiratie project over wandelen, reizen en strandjutten. Wandelfreaks is opgericht in 2004 en is waarschijnlijk het oudste persoonlijke niet-commerciële reisblog dat nog dagelijks actief is.

Wandelfreaks bestaat uit:
Wandelenenreizen.nl
Youtube
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Etsy

Wij schrijven regelmatig nieuwe blogs, uploaden bijna wekelijks een nieuw filmpje en posten dagelijks op Facebook, Twitter en Instagram. Alle blogs, filmpjes en foto’s zijn gemaakt in ons persoonlijke leven en hebben als thema wandelen, reizen en strandjutten.

Ons doel is Informatie en Inspiratie verspreiden. Wij genieten van het leven en dat wensen we voor iedereen. In welke vorm dan ook. Klein, groot, dichtbij of ver weg. Zoek naar de mogelijkheden en ga.

Wat is Wandelfreaks niet

Wandelfreaks is geen bedrijf en heeft niet als doel geld verdienen. Wij schrijven of filmen nooit in opdracht.

Wie is Wandelfreaks

Wij zijn Digna & Richard. We werken in loondienst en sparen overuren voor vrije tijd. Hierdoor kunnen we vaker dan gemiddeld op avontuur, wandelen of reizen. We reizen, op de brommer, op de motor, met ons oude camperbusje of met het vliegtuig.

Digna is een eigenzinnige levensgenieter, vm. boswachter, reisjournalist en account manager. Richard is een technicus die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Samen vormen we een hecht team. Onze kernwaarden zijn liefde, plezier, respect, genieten en nieuwsgierigheid. Blijven leren en blijven ontdekken.

Reizen op de bonnefooi

Wij zoeken naar plekken en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen of op de reisblogs staan. Op zoek naar het onbekende.
Voor ons geen groepsreizen of georganiseerde reizen. Wij zoeken alles zelf uit en gaan het liefst op de bonnefooi op pad. Dit kan zijn op onze motoren, onze brommers of met ons oude camperbusje. We vliegen ook, maar proberen dat te beperken. Meestal is een vliegreis van ons een combinatie met een reis die Richard voor zijn werk moet maken. Dat heeft ons al op vele onverwachte plekken gebracht. Vaak heel kort, soms maar anderhalve dag na een vlucht van negen uur. Dat avontuurlijke, dat ligt ons heel goed.

Strandjutten

Op zoek naar schelpen, fossielen, haaientanden, zeeglas en drijfhout. Strandjutten dus. Dat vinden wij leuk. In Zeeland geeft Digna strand excursies zodat jij ook leert waar, hoe en wanneer je de mooiste schelpen en fossielen kunt vinden.

Fossielen Borsele

Ga mee op strandexcursie!

Digna organiseert en begeleid recreatieve strand excursies in Zeeland. Je leert in een gezellige sfeer waar, hoe en wanneer je mooie fossiele schelpen, fossielen of haaientanden kunt vinden. Alle data, prijzen en informatie lees je via onderstaande link.

Excursies