over

Wandelfreaks is opgericht in 2004 en al ruim 16 jaar actief met het in beeld brengen van de combinatie  wandelen en reizen. 24 landen en talloze wandelingen zijn te zien op deze website en de teller loopt door. In 2019 is de domeinnaam veranderd in wandelenenreizen.nl om de vindbaarheid op internet te verbeteren.

Wandelfreaks wordt gemaakt door Digna.
Eigenzinnige levensgenieter.
Wandelfreak.
Blogger.
Auteur van het boek ‘Avontuurlijk Cuba’.
Reisjournalist.
Boswachter Publiek bij Staatsbosbeheer.
Eigenaar van en sieraden ontwerper voor Dynja Beads Art.
Eigenaar van Steelbandshop Holland.
Lid van team Reishonger.
Gastblogger op Minivanofmemories.com, Wandelmagazine.nu en diverse andere websites.

In 2017 haalde Digna het HBO diploma Reisjournalistiek aan de Fontys Hogeschool, in samenwerking met ANWB. In 2010 voltooide Digna de LOI cursus Schrijven en in 2007 volgde ze de opleiding Natuurgids.
Sinds 2013 schrijft Digna reisverhalen voor o.a. Reishonger.nl en Minivanofmemories.com en heeft ze diverse andere publicaties op haar naam staan. In 2018 schreef ze het boek Avontuurlijk Cuba.

Digna pleit al jaren voor de schoonheid van onze eigen land. Het mooiste van reizen is dan ook altijd weer het thuis komen. Geen land ter wereld is zo mooi en georganiseerd als Nederland. De mooiste wandelingen, de meest gevarieerde natuurgebieden en de beste bereikbaarheid.

Wandelen is niet saai. Wandelen is goed. Gezond voor je lijf en ontspannend voor je hersenen. Digna brengt vele wandelingen in Nederland en het buitenland in kaart.

Vaak zoekt Digna naar plekken en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen of op de reisblogs staan. Op zoek naar het onbekende.
Voor Digna geen groepsreizen of georganiseerde reizen. Digna zoekt alles zelf uit en gaat meestal op de bonnefooi op pad.