Over wandelenenreizen.nl

Wandelenenreizen.nl bestaat 20 jaar en is één van de oudste persoonlijke reisblogs die nog actief is.
Het begon allemaal in 2004 met lange afstand wandelingen en is inmiddels uitgegroeid tot een platform met informatie over wandelen, reizen en strandjutten.

Wandelenenreizen.nl 20 jaar Digna en Richard

We schrijven blogs, maken filmpjes, organiseren strandexcursies en creatieve workshops.

20 jaar wandelenenreizen.nl
20 jaar wandelen en reizen.nl

Waar vind je wandelenenreizen.nl

Je vind ons op alle bekende social media kanalen onder de naam Wandelfreaks.

Wij schrijven regelmatig nieuwe blogs, uploaden wekelijks een nieuw filmpje en posten dagelijks op Facebook, Twitter en Instagram. Alle blogs, filmpjes en foto’s zijn gemaakt in ons persoonlijke leven en hebben als thema wandelen, reizen en strandjutten.

Ons doel is Informatie en Inspiratie verspreiden. Wij genieten van het leven en dat wensen we voor iedereen. In welke vorm dan ook. Klein, groot, dichtbij of ver weg. Zoek naar de mogelijkheden en ga.

Wie zij wij

Wij zijn Digna & Richard, avonturiers en levensgenieters. We reizen, op de brommer, op de motor, met ons oude camperbusje of met het vliegtuig.

Digna is eigenzinnig en eigenwijs, vm. boswachter en reisjournalist. Richard is een technicus die denkt in oplossingen in plaats van problemen. Samen vormen we een hecht team. Onze kernwaarden zijn liefde, plezier, respect, natuur, genieten en nieuwsgierigheid. Blijven leren en blijven ontdekken.

Wandelen, Reizen en Strandjutten www.wandelenenreizen.nl
Digna en Richard

Reizen op de bonnefooi

Wij zoeken naar plekken en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen of op de reisblogs staan. Op zoek naar het onbekende.
Voor ons geen groepsreizen of georganiseerde reizen. Wij zoeken alles zelf uit en gaan het liefst op de bonnefooi op pad. Dit kan zijn op onze motoren, onze brommers of met ons oude camperbusje. We vliegen ook, maar proberen dat te beperken. Meestal is een vliegreis van ons een combinatie met een reis die Richard voor zijn werk moet maken. Dat heeft ons al op vele onverwachte plekken gebracht. Vaak heel kort, soms maar anderhalve dag na een vlucht van negen uur. Dat avontuurlijke, dat ligt ons heel goed.

Strandjutten

Op zoek naar schelpen, fossielen, haaientanden, zeeglas en drijfhout. Strandjutten dus. Dat vinden wij leuk. In Zeeland geeft Digna samen met Hester strandexcursies onder de naam LM Sea vof, zodat jij ook leert waar, hoe en wanneer je de mooiste schelpen en fossielen kunt vinden.

Fossiele haaientand van de Grote witte haai

Ga mee op strandexcursie!

Je leert in een gezellige sfeer waar, hoe en wanneer je mooie fossiele schelpen, fossielen of haaientanden kunt vinden.

Creatieve workshops

Digna organiseert in haar Atelier Dynja creatieve workshops zoals Eco printen, Ebru marmeren, Acryl gieten, Stippen, Dromenvangers maken, Manteschelpen beschilderen, Oesters decoreren, Talking Sticks, Story Sticks, en nog veel meer. Digna werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen zoals schelpen, drijfhout, zeeglas, touw, leer en kralen.

Alle data, prijzen en informatie lees je via onderstaande links.

Excursies
Workshops

Lees ook onze disclaimer.