Atelier Dynja Vraag & Antwoord

Het contactformulier staat onderaan deze pagina.

Welke workshops kan ik doen bij Atelier Dynja?
Bij Atelier Dynja kun je verschillende creatieve workshops doen met natuurlijke materialen, verf en kraaltjes.
De meest geboekte workshops zijn: Botanisch Printen, Eco Printen, Acryl gieten, Papier Marmeren (Ebru), Oesterschelpen decoreren, Stippen op Mantelschelpen, drijfhout of papier en Dromenvangers maken.
Klik hier voor het complete overzicht van alle workshops.

Ik ben alleen, kan ik dan toch een workshop doen?
Jazeker, dat kan. Via de Agenda kun je heel makkelijk aanmelden voor een openbare workshop naar keuze. De Agenda wordt regelmatig bijgewerkt. Tip: Meld je aan voor de Alert. Je ontvangt dan een berichtje als er nieuwe workshops gepland zijn.

Wij zijn met z’n tweeën. Kunnen wij samen een workshop komen doen?
Jullie kunnen samen aanmelden voor een openbare workshop via onze Agenda. Wil je liever niet met andere mensen samen een workshop doen en vind je het prettiger om een besloten workshop voor twee personen te reserveren? Dat kan. Je betaald dan samen het tarief voor het minimum van 3 personen. Of neem gezellig nog iemand mee. Klik hier om te reserveren voor een privé workshop.

Wij willen met ons eigen groepje een workshop komen doen. Kan dat?
Groepen vanaf 3 personen kunnen eenvoudig een datum en tijd kiezen voor een besloten workshop naar keuze. Klik hier voor alle workshops of mail via onderstaand contactformulier.

Wat is het maximum aantal personen voor een workshop?
Het maximum aantal personen voor een workshop is 8 personen. In overleg kunnen er bij sommige workshops 2 extra personen meedoen. Stuur een bericht via onderstaand contactformulier voor overleg.

Geef je ook workshops op locatie?
Het liefst geef ik de workshops in mijn eigen atelier omdat ik daar de ruimte heb en alle materialen voorhanden zijn en dat is wel zo makkelijk. Wil je toch dat ik op locatie kom, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Voor workshops op locatie gelden andere tarieven. Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier voor overleg.

Geef je ook online workshops?
Nee, ik geef geen online workshops om de eenvoudige reden dat ik persoonlijk contact en ondersteuning en vooral gezelligheid belangrijk vind.

Ik snap helemaal niks van je reserveringssysteem. Kan ik ook gewoon een mailtje sturen?
Dat kan zeker. Het contactformulier staat hieronder.

Wanneer en hoe betaal ik de workshop?
Je betaald altijd ter plekke de workshop met een QR code via de bankapp op je telefoon. Vind je dat lastig, dan mag het eventueel contant, maar dan wel graag gepast.

Hoe kom ik in contact met Digna van Atelier Dynja
Je kunt onderstaand contactformulier invullen en dan krijg je zo snel mogelijk bericht. Laat je telefoonnummer achter als je snel contact wil.

terug

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.
    Je kunt dit formulier pas verzenden als je akkoord gaat met het Privacy Statement.

    Ik wil op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshop datums