Waarom Wandelfreaks een Winkel opent

Een webwinkel begin je niet zomaar

Een website maken is niet zo moeilijk. Wie een beetje handig is kan dat tegenwoordig zelf. De tijd dat ik nog dagenlang bezig was met de programmering van mijn website is voorbij. WordPress heeft alles al bedacht en je hoeft alleen nog de tekst en de foto’s te uploaden. Het gaat lekker snel en daardoor heb ik veel meer tijd avonturen te beleven en blogs schrijven. Maar behalve tijd kost een website ook geld. De ruimte op de server moet bijvoorbeeld gehuurd worden, de domeinnaam moet betaald worden en om blogs te kunnen schrijven moet je dingen meemaken. Wandelen en reizen bijvoorbeeld. Maar de belangrijkste reden is dat ik het gewoon heel erg leuk vind om mijn vele foto’s te delen met anderen in de vorm van wenskaarten, foto’s op canvas en nog veel meer.

Wenskaarten gemaakt van foto’s door Wandelfreaks

In de Wandelfreaks Winkel kun je exclusieve wenskaarten bestellen met mooie foto’s, gemaakt door Wandelfreaks. Deze wenskaarten zijn dus nergens anders te bestellen. Het zijn dubbele wenskaarten van goede kwaliteit en als je wilt kun je aan de binnenzijde een tekst laten plaatsen. Bij alle kaarten wordt een envelop geleverd. Hoe meer kaarten je besteld, hoe goedkoper ze worden.

Enkele voorbeelden van de wenskaarten. Ze zijn er in de categorieën Bloemen, Landschappen, Paddenstoelen, Schelpen, Vlinders en Vogels. Binnenkort bestaat ook de mogelijkheid om foto’s van Wandelfreaks op canvas te bestellen.

Reisboeken mogen niet ontbreken

In de Wandelfreaks Winkel mogen reisboeken niet ontbreken. Het spreekt vanzelf dat mijn eigen boek Avontuurlijk Cuba te koop is, maar er worden ook boeken van andere schrijvers aangeboden. Onder andere de prachtige serie over Afrika van Ada Rosman-Kleinjan. De collectie wordt regelmatig uitgebreid.

Waarom ook armbandjes in de Wandelfreaks Winkel te koop zijn

In de winter als het nat en koud is buiten, ben ik nog steeds actief. Naast mijn hobby’s wandelen, reizen, schrijven en fotograferen maak ik ook graag armbandjes van geweven kraaltjes en macramé geknoopte armbandjes. Omdat mijn collectie behoorlijk groot is bied ik deze ook te koop aan in de Wandelfreaks Winkel. Hiermee is het assortiment in de Wandelfreaks Winkel gevarieerd en kleurrijk.

 

Als laatste worden fossielen en schelpen aan het assortiment toegevoegd

Tijdens veel van onze wandelingen houden we ons bezig met het verzamelen van fossielen en schelpen. Dit is in eerste instantie een hobby van onze zoon, maar ook wij zijn met het zoekvirus besmet. Hiervan hebben we een aparte website. Inmiddels hebben we zoveel gevonden dat we een deel van onze collectie te koop gaan aanbieden in de Wandelfreaks Winkel. Het maken van de foto’s en het online zetten van alle artikelen vergt veel tijd. Daarom voeren we de produkten stap voor stap in. Nog even geduld dus.

Suggesties en ideeën? Stuur ze maar door

Heb je een suggestie of idee voor onze Wandelfreaks Winkel, een opmerking of vraag? Laat het ons weten en help ons de Wandelfreaks Winkel nog interessanter te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *