lezingen en presentaties

Bij jou of bij mij?

Locatie: Een zaal of café in Nederland of België (Vlaanderen)
Minimaal 10 personen, maximaal 30 personen of in overleg.
In een informele sfeer vertel ik aan de hand van foto’s over mijn reis of wandelingen in een land naar jouw keuze. Daarna is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden.
€ 125,- tot 30 personen + reiskosten. Niet inbegrepen: huur locatie.

Locatie: Bij mij thuis in Zeeland.
Maximaal 6 personen.
In een informele sfeer vertel ik aan de hand van foto’s over mijn reis of wandelingen in een land naar jouw keuze. Daarna is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden.
Koffie, thee en iets lekkers is inbegrepen.
€ 12,50 p.p.

Zakelijk

Locatie: Een zaal of locatie in Nederland of België (Vlaanderen)
Minimaal 20 personen, maximaal 50 personen, of in overleg.
In een formele of informele setting naar keuze, vertel ik aan de hand van foto’s over mijn reis of wandelingen in een land naar jouw keuze en inspireer ik je medewerkers om meer naar buiten te gaan. Het belang van beweging (wandelen) en reizen (ontspannen, inspiratie) licht ik toe op mijn persoonlijke wijze. Daarna is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden.
€ 250,- tot 50 personen, exclusief btw + reiskosten. Niet inbegrepen: huur locatie.

Hoe doet ze dat toch?

Een liefhebbende echtgenote zijn, een kind opvoeden, bonusmoeder zijn, het huishouden, de booschappen, een boekingsbureau voor vakantie accommodaties, importeur van caribische instrumenten, werken bij Staatsbosbeheer, Wandelfreaks.com onderhouden, schrijven voor verschillende websites en dan nog heel veel wandelen en reizen.
Veel mensen vragen zich af hoe ik dit allemaal voor elkaar krijg en nog tijd heb om te ontspannen. Ik vertel het je graag tijdens een van mijn inspiratie sessies, want jij kunt het ook.
Met maximaal 10 personen ga ik het gesprek aan over het leven en vertel ik mijn verhaal. Daarnaast help ik jou om je hectische leven om te gooien en te gaan genieten.
Kosten op aanvraag, afhankelijk van het aantal personen en de locatie.

digna@wandelenenreizen.nl